Terrengsykling for barn 2013-2009

Vi starter opp med terrengsykling etter påske og vi legger til rette for at barna kan ha det gøy på sykkel på morsomme stier rundt i vårt nærområde. Første trening blir torsdag 9. april, treningene vil hovedsakelig foregå torsdager i området Tanumskogen. 

Klikk på Les mer for ytterligere informasjon og påmelding. 

2021-03-01
AnjaKingdon

Velkommen til sykkelsesongen 2021!

I Jardar terrengsykkelgruppe legger vi til rette for at barna kan ha det gøy på sykkel på morsomme stier rundt i vårt nærområde. Vi er opptatt av at barna i løpet av våre treninger skal oppleve en kombinasjon av utfordringer og mestringsfølelse.

 

Hvem kan delta?

Alle barn født 2013-2009 er velkommen. Barnet bør kunne bremse, gire og sykle ned en fortauskant. Av utstyr trenger man bare en terrengsykkel i god stand og en sykkelhjelm. Det er ikke nødvendig med dempere for de yngste – da er det bedre å prioritere en lett sykkel med gode dekk. For å unngå ulykker må sykkelen være sjekket og klargjort før hver trening.

 

Hvordan trener vi?

For å utvikle flyt og balanse øver vi på hinder og stier i nærområdet. For å gi best mulig tilbud til hver enkelt blir barna delt inn i grupper etter ferdigheter og alder.

Vi avslutter sesongen med uhøytidelig klubbmesterskap. 

 

Tid, sted og påmelding

Sesongen starter rett etter påske og varer til høstferien. Vi trener ikke i skolens ferier. Første trening blir torsdag 9. april.

Treningene vil hovedsakelig foregå torsdager i området Tanumskogen.

Vi møtes på Tanum skole. 

2013 og 2012 årgangen trener fra kl. 1645-1745.

2011, 2010 og 2009 årgangen trener fra kl. 1800-1900.

Vi vil invitere til noen ekstratreninger på søndager gjennom sesongen.

Vi setter opp alle treningene i Spond så følg med her for invitasjoner til ekstratreninger samt endringer i sted og tid.

Påmelding gjøres ved å klikke her eller klikk på aktuell aktivitet på høyre side, nederst på Smarttelefon.

 

Ritt

Vi oppfordrer barna som har lyst til å teste konkurranser til å melde seg på Kalas Cup. Dette er et hyggelig lavterskeltilbud som arrangeres gjennom hele sesongen.

Treningsavgift: 600,- og du må være medlem i Jardar. 

Spørsmål eller ønsker du å bidra som trener?
Kontakt Marianne Wahlstrøm på mkwahlstrom@gmail.com eller mob. 400 05 501