Informasjon vedrørende koronavirus

Her vil vi oppdatere med ny informasjon knyttet til status korona-situasjonen når dette foreligger fra myndigheter eller fra klubben. 

Klikk på LES MER

2020-03-10
AnjaKingdon

Informasjon tirsdag 24. mars:

Regjeringen viderefører alle tiltakene som er iverksatt for å bekjempe utbruddet av koronavirus i Norge frem til over påske, til og med 13. april. Det betyr at alle våre idrettsanlegg er fortsatt stengt og det er ingen organisert aktivtet. 
I tillegg gjelder det skjerpede anbefalinger om å holde avstand fra 27.mars: "Når vi er ute, bør vi ikke være mer enn fem personer i samme gruppe. Det gjelder ikke dem som er i familie eller i samme husstand. Når vi er innendørs på arbeidsplassen, bør vi ha minst to meters avstand til hverandre. Det gjelder ikke når vi er innendørs med familie eller personer i samme husstand. I det offentlige rom bør vi holde minst en meters avstand til andre mennesker." 

 
Informasjon sendt medlemmer på e-post fredag 20. mars:

"Kjære medlemmer, 

Norsk Idrett og IL Jardar er sterkt påvirket av tiltakene som gjøres for å begrense smittespredningen i samfunnet (Den store dugnaden).

Vi stengte ned alle idrettsanlegg og all organisert aktivitet i Jardar for en uke siden og den siste uken har vært annerledes og utfordrende for oss alle.

Administrasjonen og styret i Jardar jobber med å ivareta klubbens og medlemmenes beste. 

Vi vil legge ut informasjon og nyheter på våre nettsider så følg med der framover. 

VIKTIG INFO:
Årsmøtet er utsatt til torsdag 11. juni.

Klubbkontoret er «åpent» - ta bare kontakt med undertegnede på e-post om det skulle være noe.

Med vennlig hilsen
Idrettslaget Jardar
Anja Kingdon

Daglig leder
tlf 67486500
Mail: post@jardar.no

Beskrivelse: Web LOGO 2012

GRASROTANDELEN

 

IL Jardar - organisasjonsnummer 971 261 633 – får 7 % av det du spiller for ved at du registrerer organisasjonsnummeret vårt når du tipper. Spre det gode budskap"

 

Informasjon 15. mars:
 • ref tidligere informasjon så utgår alle treninger i regi klubben. I den perioden vi er inne i nå er det å trene på egenhånd og ikke sammen med andre et viktig poeng. Dette fordi det aller viktigste for absolutt alle nå er å gjøre det vi kan for å begrense smitte og det gjør vi best ved å forholde oss til råd fra myndighetene
 • lys og undervarme på kunstgressbanen er skrud av og banen er stengt
 • Combihallen og andre haller vi trener i er stengt
 • Administrasjonen på klubbkontoret er i utgangspunktet på hjemmekontor, men vil ved behov være på plass på kontoret 
 • Parkeringen på Vestmarka er ikke bemannet, vi oppfordrer til å vipse parkeringsavgiften på kr 30 til #79654
 • Alle kamper og cuper utgår - følg med på forbundenes og cuparrangørs sider for mer informasjon
 • Klubbhuset er stengt for utleie, dette gjelder også interne møter. Møter kan gjennomføres på telefon eller video, klubben ser på løsninger som trenere, lageldere og styrer kan benytte fra klubben

  Skjermbilde_1.JPG

            OPPDATERT INFO 12. mars:

 

           OPPDATERT INFO 11. mars:

 • Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet anbefaler å avlyse eller utsette arrangementer med mer enn 500 deltagere. Anbefalingen gjelder fra 11. mars, og foreløpig ut måneden. Det anbefales også at det for alle offentlige arrangementer med mer enn 100 personer gjøres en risikovurdering før gjennomføring. Arrangør har ansvar for å gjennomføre risikovurdering, som deretter må godkjennes av kommunen.
 • Norges Håndballforbund har i lys av signalene fra FHI vedtatt at all regional kampaktivitet avlyses fra og med torsdag 12. mars. Dette dreier seg kort oppsummert om alle serier og kampaktiviteter i regi av Norges Håndballforbund, for begge kjønn og i alle aldersklasser - med unntak av REMA 1000-ligaen, 1. divisjon og 2. divisjon, som sorterer under det nasjonale tilbudet.
For best håndtering er vi også avhengig av at vi får beskjed om noen av våre medlemmer er smittet eller hvor det er mistanke om smitte. I så tilfellet ta kontakt med daglig leder, eventuelt trener/lagleder/oppmann som igjen vil varsle daglig leder. 
 
Som følge av utviklingen av korona-viruset, ber vi medlemmene forholde seg til anvisninger som helsemyndighetene eller lokale myndigheter gir på nett eller i media - og vi ber også om følgende:
 
 • Er man syk skal man holde seg borte fra trening - det gjelder både trenere og spillere/utøvere (gjelder forøvig all type sykdom) 
 • Håndhygiene er viktig, alle bør vaske hendene med såpe og vann etter hosting/nysing, etter toalettbesøk, før måltider, gjerne også rett før trening og når man kommer hjem. Alkoholbaserte desinfeksjonsmidler er et alternativ, hvis ikke håndvask-muligheter er tilgjengelig, men er ikke like effektivt. Det anbefales å ha tørkepapir og håndhygiene-mulighet tilgjengelig til bruk for de som hoster eller nyser. Har man ikke det tilgjengelig, anbefales å bruke albuekroken. 
 • Et annet råd som kan forebygge luftveisinfeksjoner, er å unngå å røre ved ansiktet eller øynene og unngå tett kontakt med syke mennesker.
 • Ikke del vannflasker
 • Om et barn i skole/barnehage får påvist korona-smitte følger det av Bærum kommunes hjemmesider at kommuneoverlegen vil kartlegge mulige nærkontakter. Vi ber alle huske på å nevne deltakelse på klubbens treninger og arrangementer i den sammenheng og at klubben varsles der dette er naturlig/mulig.
 • Alle større arrangementer planlegges i samråd med  kommunehelsetjenesten. Risikovurdering bør utføres for hvert enkelt  arrangement. Hovedstyret i Jardar skal involveres i planleggingen av større arrangement i denne situasjonen.
 • Har noen av gruppene planer om utenlandsturer de nærmeste månedene, bør det vurderes utsettelse/avlysning. Sjekk med reisearrangør.
 • Om trenere, lagledere, oppmenn og/eller foresatte lurer på om treninger eller kamper bør avlyses, kan daglig leder kontaktes på post@jardar.no tlf 67486500/40403551. Jardar anbefaler ikke per i dag på generelt grunnlag å avlyse kamper og treninger, men vil vurdere dette fortløpende.  
 • Fair Play-hilsen bør gjøres på en annen måte enn ved å håndhilse - selv om vi på treninger og kamper ikke vil klare å unngå fysisk kontakt kan vi finne alternative måter og begrense fysisk kontakt. 
 • Bruk av utstyr - her bør vi se på å legge opp treningene ved å unngå mye bruk av fellesutstyr
 • Vi anbefaler at foreldremøter eller andre møter ikke avholdes ved mer enn 50 deltakere.

Hentet fra Helsedirektoratet: "..... det er klokt at vi alle i ulike sammenhenger utviser større forsiktighet med håndhilsning og klemming."  
 
Vi ber ellers alle tenke "føre var". Selv om vi ikke velger å avlyse treninger, så kan vi alle forsøke å legge opp til at vi i større grad enn ellers unngår fysisk kontakt.
 
Se også følgende relevante linker:
 
Folkehelseinstituttet, råd og informasjon:
Folkehelseinstituttet, forebygging og råd ved sykdom:
Folkehelseinstituttet ved store arrangementer:
Bærum kommune:
 
Vi oppfordrer alle til å følge med og sette seg inn i myndighetenes råd.
 
For ytterligere informasjon og generelle spørsmål, ta kontakt med daglig leder Anja Kingdon på e-post: post@jardar.no eller tlf: 67486500 // 40403551
 
Merk at dette er status akkurat nå, det vil komme fortløpende oppdateringer og retningslinjer. 
 

Aktiviteter

07.04.2020
Fotballfritidsordning (FFO) for 2007, 2008, 2009, 2010 og 2011 årgangen

13:30 - 16:30

Bjørnegård kunstgress

01.04.2020
Friidrett våren 2020

18:30 - 20:15

Bærum Idrettspark

22.06.2020
Fotballskole uke 26

08:30 - 15:00

Bjørnegård kunstgress

03.08.2020
Fotballskole uke 32

08:30 - 15:00

Bjørnegård kunstgress

10.08.2020
Jardars Spillerutviklingsuker

09:00 - 14:30

Bjørnegård kunstgress

11.08.2020
Sommercamp langrenn 2020 uke 33 (2007-2011)

05:00 - 11:00

Vestmarka-Jardarhuset

Kalender

April
MTOTFLS
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123