Vakter Combihallen høsten 2018

Vaktlisten for høsten 2018, i Combihallen er klar. 

Her finner du hvilket lag som er ansvarlig for: Kiosk/billetsalg, sekreteriat og klistervask m.m

Instruks/beskrivelse for hallansvarlig, og hva som foregår i Combihallen på søndager i sesongen finner du her

Kampavvikling og klistervask

Jardar er arrangør når det er håndballkamper i Combihallen. Da drifter vi kiosken, har tilsyn med hallen, selger billetter og har ansvar for en effektiv kampavvikling. I tillegg gjennomfører vi klistervask på søndagene og sørger for at hallen og garderober fremstår så bra som mulig. Dette gjør vi på dugnad og alle lagene deltar. Oppgavene fordeles mellomg lagene i begynnelsen av sesongen. Vaktoversikten blir distribuert til oppmenn og lagledere samt lagt ut her.

Det forekommer omberamminger og endringer gjennom sesongen, så man må være forberedt på at dette kan endre seg. Siste oppdaterte informasjon vil alltid ligge på www.handball.no, samt i håndball app’en. Dersom du ikke har den, last den ned gratis. Litt informasjon om hva som forventes ved kampavvikling.

Det er kamper i Combihallen hver helg  fra sesongstart til sesongslutt, bortsett fra i skolens ferier.

Det vil alltid være en bakvakt som låser opp hallen, har med nødvendige kampskjema og andre skjema for kasseoppgjør m.m. Bakvakten kan ringes gjennom dagen dersom det er noe. I hallen er det noe førstehjelpsutstyr samt hjertestarter, som er enkel å bruke. Under finner du litt mer om hver dugnad i forbindelse med kampavvikling.

Et lag som avvikler kamp i treningstiden på en hverdag eller på en lørdag der det ikke avvikles noen andre kamper er ansvarlig for hele kampavvklingen. Det hender at Jardar også har bortekamper i Combihallen, i disse tilfellene er fortsatt Jardar Håndball ansvarlig for kampavvikling og gjennomføring i Combihallen.

Hallansvarlig og billettsalg

Oppmøte en time før kampstart.

Hallansvarlig har ansvaret for at nødutgang er oppe og har ansvaret for nøkler. Hallansvarlig kombineres med billettsalg. Billetter selges til alle publikummere, spillere og oppmenn/trenere går gratis. Jardars spillere går alltid gratis på egne arrangementer. Det er mer informasjon om hallen og oppgavene som blir gjennomgått av bakvakten ved oppstart av dagen.

Hallansvarlig tar med kake/rundstykker/baguetter til kiosken

Kiosken

De som har ansvar for kiosken møter opp en time før kampstart for første kamp. De vil få tilsendt vaktoversikt av lagleder/oppmann i god tid. De som har vakt i kiosken må også ha med vaffelrøre, kake eller påsmurte rundstykker/baguetter for salg. Det er normalt to i kiosken.

Tilsammen er det vanlig med 6 liter vaffelrøre, en kake i langpanne og 6 baguetter/rundstykker til en vakt på 4 timer. Det er mulig å bytte ut en porsjon Jardar vaffelrøre på 3 liter med ytterligere 6 baguetter/rundstykker.

Hvert «vaktlag» tar med varer til kiosken. Det serveres i tillegg toast, som varmes i toastjernet i kiosken. Bakvakten kjøper inn frukt som også selges i kiosken.

Sekretariatet

Arrangør / hjemmelaget har ansvar for sekretariatet. Dette innebærer å være sekretær og tidtaker. Det gies løpende opplæring i disse funksjonene dersom man er usikker. Ta kontakt med oppmann/lagleder som koordinerer opplæring med håndballstyret.   

Banedagbok

Er du lagleder og trenger å omberamme en kamp eller er du bare interessert i å følge med på hva som skjer av kampavvikling i Combihallen. Denne informasjonen ligger i banedagboka. Den finner du her!

Klistervask

Gjennomføres hver søndag, etter siste kamp. Dette er en dugnad som fordeles mellom lagene som bruker klister. Det trengs 2-3 personer for en effektiv gjennomføring av klistervasken. Opplæring i vaskemaskinen vil bli gitt.

Arbeidsbeskrivelse for hallvask/klisterfjerning finner du herAktiviteter

15.08.2022
Håndballcamp uke 33

09:00 - 15:00

Combihallen

Kalender

Mai
MTOTFLS
2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345