Samarbeidsavtale med Globall Sport

Jardar har inngått avtale med Globall Sport som innebærer leveranse av tekstiler og utstyr til både fotball, håndball og volleyball de neste 5 årene. 

Hold av tirsdag 9/4 for klubbkveld hvor Globall Sport vil vise frem vår kolleksjon.

Klikk på LES MER.

2019-02-26
AnjaKingdon
Til alle medlemmer av Jardar,
 
Jardar Fotball har i løpet av høsten 2018 kjørt en anbudsrunde med potensielle leverandører av drakter og annet utstyr til fotballgruppa. Vi har hatt 3 leverandører inne til forhandlinger og har landet på Globall Sport med merket Jako, altså de samme som vi har hatt. De vant anbudsrunden på kriteriene: kvalitet, pris, og engasjement.

Avtalen har i tillegg blitt signert med IL Jardar, som innebærer leveranse av tekstiler og utstyr til både fotball, håndball og volleyball de neste 5 årene.

Nytt er at det blir markedsstøtte på det som blir kjøpt av medlemmer, logistikken blir bedre med at alle varer blir levert klubbhuset hver fredag, og ikke minst skal det avholdes klubbkvelder 2 ganger i året. Her skal Globall Sport ha med seg klær i alle størrelser så medlemmene kan prøve dette. Klærne blir mer tilrettelagt for de forskjellige idrettene, samt større variasjon i modeller for jente/dame og gutte/herre. I tillegg vil det promoteres tekstiler og utstyr som medlemmene uansett kjøper andre steder. Klubben legger stor vekt på at det ikke skal oppstå kjøpepress blant medlemmene, og dette tar både Globall Sport og Jardar på stort alvor!

Klubben ønsker at alle skal kle seg mest mulig likt sånn at Jardarmedlemmer lett gjenkjennes, både på trening, kamper og cuper. Lagene kan ha egne sponsorer men det skal være med bekledning fra Globall Sport/Jako. Vi håper dog å få flere sponsorer med på samtlige lag og det er startet en jobb med å lage en markedspakke der vi håper å få inne flere sponsorer. Dette vil bidra til mer aktivitet og også lavere treningsavgifter om vi får til dette.

Jardar har en egen nettshop på Globall Sport sine nettsider, link ligger også på våre nettsider: https://www.globallsport.no/butikk/klubbservice/jardar-il

Hold av tirsdag 9. april kl. 17:00 - 21:00 for årets første klubbkveld hvor Globall Sport vil vise frem vår kolleksjon. Her vil det også være mulig å foreta bestillinger.  

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket

Kalender

Februar
MTOTFLS
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728291