Utstyr og Tøy

Friidrettsgruppen ønsker at terskelen for å prøve seg på friidrett skal være lav. Krav til utstyr og antrekk ønsker vi derfor å holde på et så lavt nivå som mulig.

Utstyr:

I de fleste øvelser kreves lite utstyr for å drive med friidrett; Et par gode joggesko til innebruk og et til utebruk, samt treningstøy, er tilstrekkelig.

Skal du konkurrere anbefales piggsko. Vi har en del sko til utlån for de som ønsker det, men kan ikke garantere å a hverken alle størrelser eller tilstrekkelig i de mest populære størrelsene.

I enkelte tekniske øvelser trengs også tilleggsutstyr, primært stavsprang og spyd. Klubben har imidlertid investert i staver og et par spyd slik at også det er tilgjengelig både på trening og kan lånes til konkurranser.

I forbindelse med korona-pandemien har vi av smittevernhensyn også bedt utøvere om å ha med egne treningsmatte og hoppetau på trening. 

Overtrekks- og treningstøy:

Jardar har inngått avtale med Globall Sport som har agentur på Jako i Norge og  friidrett har overtrekksjakke, -bukse, genser og t-skjorte fra denne kolleksjonen. Det er absolutt ikke et krav å ha Jardar-antrekk, med unntak av ved deltakelse i nasjonale mesterskap (UM, NM jr, NM).

Dersom du har Jardar-antrekk oppfordrer vi til at dette benyttes i konkurranser og på trening. Har du en Jardar-jakke eller gensere fra en av de andre gruppene oppfordrer vi til bruk av det.

Bestilling kan gjøres via vår nettshop hos Globall Sport: Jardar nettshop  

Konkurransetøy:

Vi har singlet, topp og hipster fra Trimtex. Primært er antrekket singlet eller topp og enten hipster shorts fra Trimtex eller svart shorts eller tights. Dette bestilles ved behov eller en til to ganger i året. Vi har også et lite lager av singleter til utlån og salg direkte. Har du en Jardar-t-skjorte for trening eller fra en annen gruppe så er det en fin erstatning. Det er absolutt ikke krav om å ha Jardar-antrekk på konkurranser, med unntak av ved deltakelse i nasjonale mesterskap (UM, NM jr, NM).

Bestilling kan gjøres ved å ta kontakt med kristin.gjertsen@hotmail.com

Kalender

September
MTOTFLS
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123