Prosedyre for omberamming av kamper

OMBERAMMING AV KAMPER I BARNEFOTBALLEN PÅ 1-2-3

For barnefotballen så trenger du ikke å søke OFK (Oslo Fotballkrets) om nye tider (omberamming). Ved omberamming av kamp på BG gjelder prosedyren under uavhengig av om det er hjemmelaget eller bortelaget som ber om omberammingen.  Alle kamper forsøkes avviklet i forkant av oppsatt kamptid.

1. Finn ledig tid på banen i forhold til oppsatte kamper. Klikk på linken fra OFK for å se oppsatte kamper på BG: www.fotball.no

2. Se pdf-filen for treningstider på BG for å finne ledige tider til kampen. Denne pdf-oversikten brukes til å booke inn treningstider, utleie av banen, cuper, kamper etc. Det er i denne filen din kamp vil bli registrert. Gjøres ved å sende mail til Kjersti Engeseth: kjersti@jardarfotball.no  

3. Når alternativer er funnet under begge punktene over, sendes det er forespørsel til lagleder av motstanderlaget. Når bekreftet, oppdater Kjersti Engeseth kjersti@jardarfotball.no med lagskode, dato, klokkeslett og hvilken bane.

*NB! Husk at kamper registrert hos OFK går alltid foran kamper i Pdf-dokumentet.

 

OMBERAMMING AV KAMPER I UNGDOM/SENIOR FOTBALL PÅ 1-2-3

1. Finn ledig tid på banen i forhold til oppsatte kamper.  Klikk på linken fra OFK for å se oppsatte kamper på BG: www.fotball.no

2. Se pdf-filen for treningstider på BG for å finne ledige tider til kampen. Denne pdf-oversikten brukes til å booke inn treningstider, barnefotballkamper, utleie av banen, cuper, kamper etc.

3. Når alternativer er funnet under begge punktene over, sendes det er forespørsel til lagleder av motstanderlaget. Dokumentasjon på dette må oppbevares av lagleder for laget som ønsker omberammingen, i tilfelle uenighet i ettertid. Når bekreftet, fylles det ut et elektronisk skjema fra OFK, klikk her.

Laget som ønsker en kamp utsatt må sende inn elektronisk skjema senest kl. 15.00 siste virkedag før opprinnelig kampdato. Ønskes kampen spilt før opprinnelig oppsatt, må skjemaet sendes senest kl. 15.00 siste virkedag før fremskutt kampdato. 

Kamp i vårsesongen må spilles innen 30. juni. 
Det åpnes dog for omberamming av terminfestede kamper som faller i skoleferien, selv om disse eventuelt må flyttes til senere enn terminfestet dato, evt. fra siste serierunde før sommeren til tidlig på høsten, dog ikke etter nest siste serierunde.

I de aldersbestemte klasser der det er avsluttende serie til sommeren, er fristen lagenes siste seriekamp i vårsesongen.
Kamp i høstsesongen må spilles innen lagenes siste terminfestede serieomgang. Etter disse frister anses kampen for tapt.      

*NB! Kampen er ikke omberammet før mail med ny kamp-info er mottatt fra kretskontoret. Dette sendes til kontaktpersonene på begge lag i henhold til det som er registrert av klubbene i FIKS. 

Omberamming av kamper koster kr. 500,- og må dekkes av laget.

Endringer uten å følge ovennevnte prosedyre medfører bot og tapt kamp. 

Husk å kontakte dommer!

Se ytterligere informasjon på kretsen sine nettsider: Omberamming av kamp

Aktiviteter

01.02.2022
Early Bear fotball 2021-2022

08:00 - 09:30

Bjørnegård kunstgress og Combihallen

Kalender

Januar
MTOTFLS
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456